Keresés autó szerint
Választható
Mind
Válasszon ki mindent Törlés
Minden márka
0 / 47
Elfogad

Alufelnik jármű szerint

Ahhoz, hogy széles kínálatból válogathasson a járművéhez megfelelő alufelnik között, kérjük, hogy a lenti listából válassza ki autója márkáját.

A MaxiGumi gondoskodik arról, hogy kiválogatja, és a legjobb piaci áron kínálja önnek az igényeinek megfelelő összes alufelnit.

Rendelje meg alumíniumfelnijeit kedvezményes áron

Az egyre elterjedtebb alumíniumfelnivel egyedivé teheti járműve megjelenését, prémium külsőt kölcsönözhet neki, vagy teljesen megváltoztathatja az autó külsejét.

Az alumíniumhasználata elterjedtté vált az autóiparban. Ennek a fémnek köszönhetően a felnik most már esztétikusabbak és könnyebbek.

Az alumíniumfelni javítja járműve teljesítményét. A könnyebb felnik csökkentik a rugózatlan tömegek súlyát, javítják a menetkényelmet, az úttartást, a féktávolságot és mérséklik az üzemanyag-fogyasztást.

Az alumíniumfelnik különféle változatban kaphatók: festett, lakkozott, polírozott... - minden ízlés megtalálja a hozzáillőt.

A bármilyen típusú járműhöz használható és bármilyen méretben elérhető alufelnikkel megváltoztathatja járműve gumiabroncsainak méretét. A sportosabb megjelenés érdekében használhat nagyobb átmérőjű felniket.

De felszerelhet szélesebb gumiabroncsokat, vagy kiemelheti a felnit a karosszériából nyomtávszélesítővel. A gumiabroncs/felni mérettáblázatban megtalálja az egyes abroncsszélességeket és a hozzájuk alkalmas felniméreteket.

A 3D konfigurátorunknak köszönhetően azonnal megtekintheti, hogy a felni milyen külsőt kölcsönöz a járműnek.

LiveChat
Whatsapp Messenger