Keresse ki a lemezfelnit autó szerint

A MaxiGumi célja az, hogy ön a legjobb áron szerelhesse fel autóját, ezért gondosan kiválogatott, olcsó, és széles lemezfelni választékot kínálunk önnek.

A rendelés egyszerűsítése érdekében választó varázsló segít önnek abban, hogy a vásárlást teljes nyugalommalvalósíthassa meg. Ezt a találékony eszközt azért hoztuk létre, hogy ön bizonyos legyen abban abban, hogy az autójához megfelelő felnit választ ki, és hogy a választás során kizárt a tévedés lehetősége. Csupán autója márkáját, típusát, és a keresett felni átmérőjét kell megadnia.

Rendelje meg lemezfelnijeit kedvezményes áron

Sok autóvezető acélfelniket rendel a téli szetthez (felnik + téli gumiabroncsok), így télen nem kell leszerelnie a gumiabroncsokat a felnikről. A lemezfelni robusztus és nehezebb az alufelninél, ezért ideális választás, ha a téli gumiknál maximális tapadást kíván elérni.

Online konfigurátorunknak köszönhetően csak a járműve márkáját és modelljét kell megadnia az összes kompatibilis felni megtekintéséhez. Ha többet szeretne megtudni az acélfelnikről, tekintse meg a felnikalauzt.

Ne feledje, hogy a kerék felszerelésekor fontos a csavarokat keresztben, és a megfelelő sorrendben meghúzni. Az erre vonatkozó részletekért olvassa el a kerékcsavarok felszerelése fejezetet.

A legjobb eredmény érdekében használjon nyomatékkulcsot az alábbi meghúzási nyomatékok alkalmazásával:

LiveChat
Whatsapp Messenger